Pitkästä aikaa päätimme syödä leivitettyjä seitifileitä, mutta mielestämme perinteinen kalaa ja muusia-annos kaipasi jo hieman uutta sävyä. Tällä kertaa sävy oli vihreä.
Teimme nimittäin kylkeen pinaatti-pippurikastiketta ja että olikin hyvää. Ja varmasti myös terveellistä (ei kerrota kenellekään siitä voista, jossa kalat paistettiin, sitä nimittäin oli runsaasti).
Jostain syystä kalafileiden syönti jää herkullisuudestaan huolimatta kovin vähälle. Allekirjoittaneelle nimittäin yksi keittiön inhokkitöistä on leivitys. Sitä sotkun ja mönjän määrää, kun sormet ovat kananmunassa ja korppujauhoissa. Eli jos teillä armaat sivuilla kävijät on jotain näpsäkkää vinkkiä leivitykseen, kuulisin mielelläni. Jättäkää vaikka vinkkejä kommentteina.
Mukavaa viikonloppua ja nauttikaahan keleistä, grillatkaa kun se vielä on mahdollista ja ennenkaikkea: Syökää hyvin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti