Viime keskiviikkona testattiin viriteltyä makkarakastiketta eli makkaraläskisoosia ja olikin muuten niin hyvää, että ohjekin tulee myös ruokaohjepankkiin. Vähän erilaista otetta perus makkarasoosiin.
Tiristetyistä possun kylkisiivuista tuli hyvä lisä makkarakastikkeeseen. Toimii makaronin kanssa. |
Torstaina siirryttiin sitten uunilinjalle ja ruuaksi perinteistä kanaa, riisiä ja currykastiketta. Pitkästä aikaa enemmän kuin hyvää.
Lauantaina testattiin uutta ohjetta, kermaista possupannua. Ohje tulee pikimmiten ruokaohjepankkiin ja täytyy kyllä todeta, että nyt tuli tehtyä ehkä parasta lihaa ikinä. Eikä lisukkeissakaan mitään vikaa ollut.
Maanantai meni eineslinjalla, ei siitä sen enempää.
Eilen olikin pitkästä aikaa grillileipiä ohjelmassa ja vaikkei niiden tekoa varsinaisesti ruoanlaitoksi voi kutsuakaan, niin tässä teille vinkki täytteeksi: palvikinkkua, tilsiter-kermajuustoa ja Koskenlaskija Paprika-sulatejuustoa. Voitele vaalean vuoka- tai paahtoleivän siivu margariinilla. Laita päälle siivu Koskenlaskijaa ja päälle kinkkua ja siivu kermajuustoa ja toinen voideltu leivän siivu päälle. Grillaa leivät rapsakoiksi, muttei mustiksi, voileipägrillissä tai tavallisessa grillissä. Jos grillaat leivät tavallisessa grillissä, muista kääntää leipiä välillä.
Valokuvaus ei ole koskaan ollut oikein minun juttuni, mutta nyt blogin yhteydessä on tullut havaittua, että kyllä tästä taidettakin voisi tehdä. Jos siis vain osaisi. Toivoisinkin palautetta kuvien tasosta ja vinkkejä, miten niistä saisi mielenkiintoisempia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti