Possua ja uunikasviksia

Noin 4 annosta

Ainekset:
n. 1 kg marinoituja possun ulkofilepihvejä
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
2 sipulia
5-6 valkosipulin kynttä
2 paprikaa
n. 200g kirsikkatomaatteja

Valmistus:
Viipaloi kesäkurpitsa ja laita itkettymään talouspaperin päälle (siis ripottele suolaa pintaan). Pilko sipulit 8 osaan, halkaise valkosipulin kynnet ja kirsikkatomaatit ja suikaloi paprikat.
Levitä vihannekset uunivuokaan tai uunipellille. Lado pihvit vihannesten päälle ja paista uunin keskitasolla 225 °C n. 30-45 minuuttia tai kunnes pihvit ovat läpikypsiä.
Tarjoile perunamuusin ja salaatin kera.


Tämä on oikein sopivaa kesäruokaa niille, joilla ei ole mahdollisuutta grillata. Pihveistä valuva marinadi ja rasva maustavat vihannekset todella herkullisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti