2 henkilölle
Ainekset:
Pihvi:
800 g broilerin jauhelihaa
1 muna
Burgers & Ribs RUB (Poppamies)
Louisiana Chicken RUB (Poppamies)
korppujauhoja
Pekonit:
1 pkt pekonisiivuja
Jamaican BBQ & Marinade (Poppamies)
Classic BBQ (Poppamies)
Sweet & Smoky Raspberry -chilikastike (Poppamies)
Jalosavu (Poppamies)
Burgers & Ribs RUB (Poppamies)
Väliin:
Tomaattisiivuja
jääsalaatinlehtiä
suolakurkkusiivuja
Sriracha-ketsuppia (Poppamies)
Paahdettu valkosipuli -majoneesi (Poppamies)
Sides:
ranskalaisia perunoita, bataattiranskiksia tai juurestikkuja
Paahdettu valkosipuli -dippi kermaviiliin tehtynä
Valmistus:
Sekoita kulhossa jauheliha, muna, mausteita oman maun mukaan ja lopuksi korppujauhoja niin, että massasta tulee tasainen. Anna vetäytyä hetki. Tee sillä välin pekoneiden glaseerauskastike: Sekoita oman maun mukaan maustekastikkeita (maistele välillä) ja lopuksi rubia reilusti niin, että kastikkeesta tulee paksuhkoa "tatinaa". Levitä pekonit uunipellille, sivele glaseerauskastikkeella ja grillaa uunin grillivastuksilla 200 asteessa noin 5 minuuttia. HUOM! pekoneista ei tule rapeita, älä siis polta suotta.
Muotoile jauhelihamassasta neljä (4) tasakokoista ja -paksuista pihviä. Paista kypsäksi kuumalla pannulla voi-öljy-seoksessa.
Paahda kaksi kolmikerroksista kerroshampurilaissämpylää tai kolme tavallista hampurilaissämpylää.
Voitele sämpylät sriracha-ketsupilla ja majoneesilla, kokoa kaksi kahden pihvin kerroshampurilaista. Paista viereen ranskalaisia perunoita, bataattiranskiksia tai vaikka juurestikkuja ja nauti ne paahdettu valkosipuli -dipin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti