Makkara-lihapullapaistos

4 hengelle

Ainekset:
1 pkt (350 g) lihapullia
1 pkt (400 g) makkaraa
1 sipuli
1 prk Creme Bonjour Cuisine Pippuri -maustettua creme fraichea
1 prk Kevyt & paksu -ruokakermaa
juustoraastetta

Valmistus:
Pilko lihapullat, makkarat ja sipuli. Laita palat uunivuokaan. Sekoita Creme Bonjour ja Kevyt & paksu. Levitä seos vuokaan lihapulla-makkaraseoksen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele ohuelti pintaan juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla 225 °C n. 30 min. Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.


Tähän käy lisäkkeeksi makaroni, perunamuusi, keitetyt perunat tai lähes mikä vaan. Taas kategoriaa "kauhea kiire". Kaikki valmiina ja uuniin. Mutta maku on taivaallinen. Tätä voi myös tuunata aivan mielinmäärin. Meillä joskus sekaan laitetaan sinihomejuustoa, joskus paistetun jauhelihan loput tms. Vain taivas on rajana, niin ja omat makumieltymykset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti