1 pkt (280 g) Saarioinen Chorizo grilliwursti raakamakkaraa
1 pkt (280 g) Tapolan Aurella aurajuustonakkeja
1 pss jääsalaattia
250 g kirsikkatomaatteja
2 omenaa (esim. Royal Gala)
1 kurkku
raejuustoa
Valmistus:
Paista chorizot ja Aurellat kypsiksi pannulla tai uunissa.
Huuhdo ja revi jääsalaatti ja laita kulhoon.
Huuhdo ja pilko tomaatit ja lisää kulhoon. Kuori, poista siemenkota ja pilko omenat ja huuhdo kurkku ja kuutioi noin 1x1 cm paloiksi ja lisää sitten salaattikulhoon. Sekoita kevyesti.
Paloittele makkarat noin 2 cm mittaisiksi paloiksi.
Laita tarjoiluastiaan pohjalle salaattia, sitten makkarapalat ja päälle raejuustoa.
Nauti haluamasi salaatinkastikkeen kanssa.
Tarjoiltuna valkosipulikastikkeen kera |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti