Italialais-turkkilaiset leivät

8 leipää

Ainekset:

4 pitkää vehnäsämpylää (esim. Jussinhannan leipomon Pitkän-Jussin sämpylät)
1 pss valmiita kebablastuja
1 pss katkarapuja
juustoraastetta
1 dl ketsuppia
1 rkl sinappia
1 rkl teriyaki-kastiketta
paprikajauhetta
kuivattua oreganoa
margariinia tai voita leipien voiteluun

Valmistus:
Halkaise sämpylät pitkittäin ja voitele puolikkaat. Sekoita kulhossa ketsuppi, sinappi ja teriyaki-kastike. Levitä kastike tasaisesti leiville. Lisää päälle kebablastut ja katkaravut. Ripottele paprikajauhetta katkaravuille ja lisää juustoraaste ja lopuksi oregano.
Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti