4-6 annosta
Ainekset:
2 sipulia
1 rkl vaaleaa soijakastiketta (esim. Santa Marian Thai soijakastike)
1-2 tl punaista Tabascoa
1 tl sokeria
2 tl kuivattua oreganoa
2 tl kuivattua basilikaa
1/2 dl tomaattisalsaa (esim. Lidlin pullossa oleva salsa)
1 tl valkosipuli-yrttisuolaa
1 tl chiliä
Valmistus:
Kuullota sipulia hetki voi-öljy-seoksessa. Lisää soijakastike ja Tabasco, sekoita. Lisää salsa ja sekoita. Lisää loput mausteet ja anna "möhiä" hiljalleen kuplien, kunnes sipuli on pehmennyt.
Meillä tätä on syöty kanan ja possun lisäkkeenä. Näillä maustemäärillä lopputulos on TODELLA tulinen, jos haluat miedompaa, kannattaa jättää Tabasco pois tai ainakin vähentää sen määrää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti