Parsakaali-pekonihöystö

4 annosta

Ainekset:

300 g parsakaalia
2 kpl jumbo herkkusieniä
200 g pekonisilppua
2 pientä tai 1 iso punasipulia
2-3 rkl soijakastiketta
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
1 rkl valkosipulimurskaa
1 rkl sweet chili -kastiketta
1 tl chilijauhetta

Valmistus:

Viipaloi herkkusienet ja pilko parsakaalin kukinnot haarukkapaloiksi ja laita kulhoon. Lisää kulhoon kaikki muut mausteet, paitsi hunaja. Suikaloi punasipuli.
Paista pekonisilppu lähes kypsäksi ja lisää pannuun sitten sipulit. Paista hetki ja lisää sitten parsakaalit ja herkkusienet. Paista hetki ja kaada kannelliseen uunivuokaan ja lisää hunaja.
Anna muhia 200 asteessa (180 astetta kiertoilmauunissa) noin 20 minuuttia.

Parsakaali-pekonihöystöä oikealla tarjoiltuna revityn nautapihvin lisäkkeenä

Tämä höystö sopii eritoten liharuuan lisäkkeeksi, mutta myös esimerkiksi lämpimäksi lounassalaatiksi sellaisenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti