Pippurinen makkaranyhtö

Noin 4 annosta

Ainekset:
800 g possun ulkofilettä
1 pkt Feta-mustapippuri Wilhelmia
1 pkt Juusto Wilhelmia
1 prk Bonjour Cuisine Fraiche Pippuri mix
1 prk ruokakermaa
6 valkosipulin kynttä viipaleina
mustapippuria
valkosipuli-yrttisuolaa
valkopippuria
merisuolaa

Valmistus:
Rouhi possun pintaan joka puolelle reilusti pippureita, suolaa ja valkosipuli-yrttisuolaa. Ota uuninkestävä kannellinen pannu tai kasari, esim. teräskasari, ja paista possun pinnat kiinni öljyssä. Lisää vettä noin 0,5 cm pannun pohjalle. Paista uunissa kannen alla 150 asteessa noin 2 tuntia.
Lisää pannuun puoliksi katkaistut makkarat, Bonjour Cuisine ja kerma ja anna muhia vielä noin 1 tunti. Tarjoile perunoiden tms. kanssa.

Rainbow BBQ-ristikkoperunat toimivat oikein hyvin lisäkkeenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti