Pussinakkilihapullahässäkkä

Noin 4 annosta

Ainekset:
1 pkt (350 g) lihapullia, esim. Kivikylän palvari
1 pkt (400 g) nakkeja tai makkaraa
1 sipuli
1 rkl makeaa sinappia, esim. Kotisinappi
1 rkl juoksevaa rasvaa
grillimaustetta

Valmistus:
Pilko lihapullat, nakit tai makkarat ja sipuli sopiviksi suupaloiksi. Pistä paistopussiin ja lisää perään rasva ja mausteet. Sulje pussi ja sekoittele puristellen, jotta rasva ja mausteet leviävät tasaisesti pussin koko sisältöön. Leikkaa pussin kulmaan reikä ja laita pussi uuni pellille leikattu kulma ylöspäin. Paista uunin keskitasolla 225 °C n. 20 minuuttia. Tarjoile perunamuusin ja valkosipulituorejuuston kanssa.


Tämä kuuluu niihin "kauhea kiire ja väsy" arki-iltoihin. Meillä monesti tämän kanssa syödään Lidlin pussimuusia, joka muuten ei paljoa oikealle häviä, kun vaan lisää vähän rasvaa ja suolaa. Taitaa olla perunahiutaleita, jolloin lopputulos ei ole sellaista liisteriä kuin tavallisesti pussimuusi on.
Valkosipulituorejuusto antaa kivan säväyksen, kun sitä sipaisee lihapullan ja makkaran pintaan syödessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti