Ainekset:
n. 300 g possun ulkofilettä suikaleina
140 g pekonisilppua
75 g voita
1,5 dl venhäjauhoja
7-8 dl vettä
grillimaustetta
valkosipulimurskaa
valkopippuria
mustapippuria
1 kpl Knorr Fond du Chef yrttiliemitiiviste
1 sipuli hienonnettuna
Valmistus:
Paista pekoni ja lisää pannuun sipuli ja kuullota. Lisää possusuikaleet ja paista kypsäksi. Mausta grillimausteella, valkosipulimurskalla, pippureilla ja tarkista suola.
Sulata voi kannellisessa uunin kestävässä kasarissa. Lisää vehnäjauhot ja ruskista. Lisää vesi vähitellen koko ajan sekoittaen.. Lisää Fond du Chef ja sekoita, kunnes tiiviste on kokonaan sulanut.
Lisää possu-pekoni-sipulisekoitus, sekoita, laita kansi päälle ja nosta uuniin hautumaan 150 asteeseen siihen asti, kunnes lisäkkeet ovat valmiit.
Kastike ei mene pilalle pitkästäkään haudutusajasta, mutta on hyvää vaikka ilman uunihaudutustakin.
Vermisellejä, makaronia, possukastiketta ja itämaisia katkarapuja. East meets west. |
Meillä oli tällä kertaa lisäkkeenä makaroonia ja vermisellejä eli kastike sai hautua noin 15 minuuttia uunissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti