Tonnikalapasta

4 annosta

Ainekset:

4 prk vaaleaa tonnikalaa öljyssä (esim. Calvo à 80 g)
1 sipuli hienonnettuna
1 rkl valkosipulimurskaa
1 tlk (370 g) tomaattimurskaa (esim. Mutti Polpa)
1 tlk (140 g ) tomaattisosetta (esim. Mutti Doppio)
1 rkl fariinisokeria
2 rkl kuivattua basilikaa
1 rkl kuivattua persiljaa
75 g sinihomejuustoa paloiteltuna
mustapippuria myllystä
merisuolaa myllystä

Lisäksi 200 g penne pastaa
Valmistus:

Kaada tonnikaloista öljy pannulle ja kuullota sipuli siinä. Lisää kuivatut yrtit ja sekoita. Lisää tonnikala, tomaattimurska, tomaattisose ja valkosipulimurska ja keitä muutama minuutti. Mausta fariinisokerilla ja mustapippurilla ja tarkista suola. Lisää sinihomejuusto ja sekoita. Anna hautua pastan kypsymisen ajan.
Keitä pasta ohjeen mukaan al denteksi. Valuta ja sekoita kastikkeeseen. Anna hautua vielä hetki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti