Herkkupata

Noin 4 annosta

Ainekset:
600 g karjalanpaistilihoja
1 sipuli kuutioina
1 Knorr Fond du Chef kanaliemi-tiivistekapseli
7 dl kiehuvaa vettä
1 rkl kuivattua ruohosipulia
1 tl valkosipulijauhetta
2 tl Poppamies Savuchili-kastiketta
1 tl kuivattua persiljaa
1 tl paprikajauhetta
2 rkl paahdettua sipulia
1 tl chilijauhetta
1/2 purkkia (150 g) Mild Tex Mex salsa tai tomaattimurskaa
2 dl ruokakermaa
3 pakastepinaattipellettiä
100 g pakaste babyporkkanoita

Valmistus:
Laita kannelliseen pataan lihat ja niiden päälle kaikki muut ainekset paitsi kerma, pinaatti ja babyporkkanat. Kaada kiehuva vesi lihojen ja mausteiden päälle.
Anna hautua kannen alla uunissa 150-175 astetta 2,5 tuntia.
Ota pois uunista, lisää pinaatit, babuporkkanat ja kerma. Sekoita ja laita uudelleen uuniin. Anna olla kannen alla vielä 30-45 minuuttia.
Tarjoile keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti