Raakana pannussa |
1 kg valmiiksi marinoitua possun sisä- tai ulkofilettä
1 keltainen paprika
1 omena
4 pientä punasipulia
1/2 pkt Koskenlaskija Paprika sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
valkosipulimurskaa
mustapippuria
Kypsänä pannussa |
Valmistus:
Paloittele possu reiluiksi paloiksi, sisäfileessä riittää kun fileen pätkii muutamaan palaan. Paloittele myös paprika, sipulit ja omena reiluiksi paloiksi. Paista possun pinnat kiinni teräspannussa. Lisää kerma, valkosipulimurska ja mustapippuria oman maun mukaan. Anna kiehahtaa. Lisää vihannekset ja paloittele Koskenlaskija pintaan. Peitä kannella ja laita uuniin. Anna muhia 175 asteessa 2-3 tuntia.
Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.
Pottujen kanssa lautasella |
Tästä tuli meidän ihan uusi lemppari viikonloppuliha. Pitkään muhiva file murenee suuhun ja kermassa muhineet vihannekset vievät kielen mennessään. Koskenlaskija kruunaa koko komeuden
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti