Tuunattu lasagne vol 2

6 hengelle

Ainekset:
1 pkt (family koko) Knorr Lasagnea
800 g jauhelihaa
1/2 purkkia Koskenlaskija Ruoka Cheddaria
2 dl ruokakermaa
4 isoa valkosipulin kynttä
1 keskikokoinen keltasipuli
grillimaustetta
juustoraastetta

Valmistus:
Ruskista jauheliha ja mausta reilusti grillimausteella. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, paista hetki. Lisää Koskenlaskija ja ruokakerma ja anna kiehahtaa. Lisää lasagnepaketin ohjeen mukaisesti kastikepussin sisältö ja vesi-maitosekoitus vähentäen vesimäärästä 2 dl. Keitä paketin ohjeen mukaisesti kokoon. Lado vuokaan kerroksittain kastiketta ja lasagnelevyjä. Viimeisen kastikekerroksen jälkeen ripottele pintaan juustoraastetta. Paista uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.


Tämä versio syntyi ikäänkuin vahingossa, koska muista ruuista oli jäänyt Koskenlaskijaa ja ruokakermaa jääkaappiin. Kokeilu oli kuitenkin niin hyvä, että luultavasti jatkossa lasagnessamme tulee aina olemaan Koskenlaskijaa.

Tähän Kerman saven vuokaan menee noin  puolet yhdestä lasagneannoksesta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti