Pari päivää hiljaiseloa, mutta taas on uutta ja ihmeellistä ruokaohjeissa.
Ensinnäkin yhteen vanhimmista ja suosituimmista resepteistämme, Herkkulihapulliin, saatiin viimein kuvat. Näitä tuli tehtyä pitkästä aikaa ja olivathan ne edelleen yhtä hyviä kuin ennenkin.
Lauantaina emme jaksaneet tehdä mitään pitkän kaavan mukaan ja siksi lautaselle päätyikin tonnikalapastaa. Näitä ohjeitahan on netti väärällään, mutta meidän versiomme löytyy nyt ruokaohjepankista.
Viikolla tuli tehtyä myös aivan huippu iltapalaleivät, joita on nyt sitten jo ehditty vähän varioimaankin. Alkuperäisessä oli kebab-lastuja, mutta testasimme myös palvirouheella ja tuli myös todella herkullista. Kebab-version ohje on myös ruokaohjepankissa,Italialais-turkkilaiset leivät.
Meillä asuvalla miehellä on lievää vahvempi antipatia kukkakaalia kohtaan, joten olinkin erittäin yllättynyt, kun viikolla minua odotti töistä tullessa vihannespaistos, jossa oli kukka- ja parsakaalia ja porkkanaa eli Kruunuvihannessekoitus. Vuokaan oli laitettu myös puolikas pussi Koskenlaskija Voimakas -muruja ja 2 dl ruokakermaa. Vei muuten kielen mennessään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti