Tällä kertaa teimme tupla-annoksen ja lisäsimme valkosipulin kaveriksi noin 1 rkl kuivattua oreganoa taikinaan. Tuli mielettömän hyviä.
Kyllä, se on sämpylä |
Kehittelin myös perus-arkiruokaan luettavaa nakkikastiketta vähän seuraavalle tasolle, lisäsimme iltapalaleivistä jäänyttä palvirouhetta kastikkeeseen. Paremman nakkikastikkeen ohjeen yhteydessä on myös vinkit onnistuneeseen ruskeaan kastikkeeseen. Tuolla ohjeella meillä tehdään nakki- makkara-, jauheliha- ja lihapullakastike, aina. Ainoastaan mausteet muuttuvat. Tähän versioon ei tarvittu muuta kuin yksi Fond du Chef Rich Beef, palvirouhe ja punasipuli maustoivat muuten riittävästi.
Nuo Knorrin Fond du Chef -liemitiivisteannokset ovat muuten tulleet jäädäkseen meidän keittiöön. Toimivat niin kastikkeissa, pataruuissa kuin keitoissakin. Ja makuvaihtoehtojakin on useita.
Suosittelen!
Maukasta viikon alkua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti