Ostimme viikonloppuna kannellisen teräskasarin ja sen innoittamina meillä on nyt tehty "liedeltä uuniin" tyyppisiä ruokia. On älyttömän kätevää ja maukkaampaa, kun voi kuullottaa, paistaa ja laittaa sitten ruoan uuniin kaiken samassa astiassa. Aiemmin osa mausta aina katosi, kun joutui siirtämään ruokaa pannusta vuokaan jne.
Lisäksi ruokaohjepankkiin pääsi jo aikaa sitten ideoitu ja hyväksi todettu possukäristyksen ohje. Olen halunnut jakaa ohjeen jo pitkään, mutta sen kirjoittaminen tuntuu aina vaativan vähän pitemmän ajan, kuin käytettävissä on.
No, parempi myöhään kuin ei ollenkaan vai miten se oli...
Kanapannu |
Pippurista makkaranyhtöä BBQ-ristikkoperunoilla |
Possukäristystä perunamuusilla ja puolukkahillolla |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti