Juhannuksena tuli korkattua tämän kesän grillikausi ja samalla tehtyä ensimmäinen oma glaseeraus/grillauskastike. Hyvää, mutta seuraavaan kertaan on jo mielessä pari pikku tuunausta.
Perusohjeen löysin googlaamalla Kotikokki-sivustolta, mutta en viitsi edes "originaalia" tähän laittaa, sen verran tuli tuunattua heti alkuunsa ja kuten mainittua tuunaus vielä jatkuu. Sen verran voin paljastaa, että pääaineksina olivat ketsuppi ja Coca-Cola eikä kyseessä ollut mikään pikakastike, vaan sitä hauduteltiin tunnin verran liedellä.
Minun makuuni kastike tosin oli liian ketsuppinen, joten ensi kerralla siis vähemmän tomaattia ja enemmän kolaa.
Muhiva glaseerauskastike |
Aiempien vuosien ehdoton lemppari Fresita löysi voittajansa jopa hieman edullisemmasta hintaluokasta, kun juhannuksena tuli testattua espanjalaista Platino Pink Moscatoa vihreiden rypäleiden, Castello Goldin, pipareiden ja Marie-keksien kera.
Sen verran myös aiemmin mainostamastani VHH-dieetistä, että se loppui parin kuukauden kokeilun jälkeen allekirjoittaneella puhjenneeseen aika rajuun nokkosrokkoon, joka häipyi heti, kun hiilareiden määrää taas nostettiin. Toki dieetti sai painonpudotuksen käynnistettyä ja vihannesten määrä on huomattavasti runsaampi kuin ennen VHH-kokeilua, ettei testaus aivan turha ollut.
Paljon on uusia juttuja mielessä ruoanlaiton osalta, kunhan vain saa itsestään irti ja testivaihteen päälle. Niistä sitten lisää myöhemmin ja samalla myös ohjeita lisää reseptipankkiin.
Aurinkoista kesää ja syökää hyvin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti