Broilerin sisäfilettä pekoniin käärittynä, maissia ja kesäkurpitsakiekkoja |
Sama setti kuin ylempänä, mutta lautaselle päätyi mukaan kaupan salaattibuffetista ostettua kana-cesar-salaattia tuunattuna viinirypäleillä, fetajuustokuutioilla, savulohella ja kirsikkatomaateilla |
Sunnuntaina syötiin itämaista possua vihanneksilla, tällä kertaa kastikkeina Blue Dragon Hoisin&Garlic ja Sweet & Sour
Ja puikoilla syödään tietenkin |
Kyseiseen ohjeeseenkin on muuten nyt lisätty muutamia making of -kuvia.
Maanantaina testattiin Finduksen Crispy -kalafileitä, eikä paljoa kalapuikosta erottanut. En viitsinyt edes kuvaa napata, oli sen verran aneemisen näköinen annos perunoiden kanssa. Maku ihan hyvä ja todellakin rapea pinta, mutta tuskin tulee heti uudelleen ostettua. Panostin sentään kylmän kermaviilikastikkeen tekoon, että silppusin puoli ruukkua ruohosipulia ja sekoitin lisäksi kermaviiliin tipan sitruunamehua ja vähän valkosipuli-yrttisuola-maustetta.
Tiistaina syöminen jäi yömyöhään, joten laiskoteltiin ranskalaisilla, nakeilla, Kivikylän lihapullilla ja extrana ostettiin HK:n taco-tuorejuustolla täytettyjä lihapullia. Ovat muuten tosi hyviä. Kylkeen tietty valkosipulidippiä. Meidän kotikeittiö kaipaa todellakin rasvakeitintä, saisi ranskalaisetkin oikeasti rapeina.
Keskiviikkona oli luksusta tulla töistä kotiin, kun koko kämppä tuoksui pulled porkilta, joka oli muhinut vaivaiset 4,5 tuntia uunissa.
Pulled pork + kesäperunoista tehtyä muusia |
Tässä tähänastisia, viikonloppuna otan itseäni niskasta kiinni ja lisäilen taas ohjeita pankkiin.
Syökää hyvin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti