Päätimme herran kanssa aloittaa tipattoman tammikuun sijaan HeVimmän helmikuun eli lisätä tietoisesti hedelmiä ja vihanneksia ruokavalioomme. Jotenkin ne ovat taas jääneet talven aikana vähemmälle.
Tässä hengessä ensimmäinen ohje onkin salaattiohje, lihaa tietenkään unohtamatta! Chorizo-Aurella salaatin resepti on itseasiassa aikaansaatu uudenvuoden iltana, kun halusimme vaihtelua perinteiseen nakki-perunasalaatti-ateriaan, mutta emme olleet kuitenkaan valmiit täysin hylkäämään hyvää perinnettä.
Annos on niin täynnä eri makuja, että joutuu hyvällä omalla tunnolla ottamaan toisenkin annoksen ihan vain maistaakseen kaiken. Ja kun paistaa makkarat uunissa, ei rasvan määräkään ole aivan mahdoton.
Muita alkuvuoden ohjeita alkaa nyt tipahdella tasaisempaan tahtiin, joten pysykäähän kuulolla!
Loppuun vielä tipattoman tammikuun lopetukseksi nautitut herkut:
Luomu-Tarapaca Syrahia ja Castellon mini cheese mix höystettynä Alpenin myslipatukalla, nam nam! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti