Ruokaohjepankkiin lisätty uutena ohjeena
Herkkupata, joka on oikein sopivaa pulkkamäkipäivän ruokaa. Pata vain uuniin muhimaan ja ulos nauttimaan aurinkoisesta pakkasilmasta. Meillä tätä tehtiin juuri laskiaisviikonloppuna, jolloin vielä oli vähän talvea ilmassa.
|
Herkkupataa ja keitettyjä perunoita |
Tämän padan jujuna on loppuvaiheessa haudutusta mukaan lisättävät baby-porkkanat ja pakastepinaatti, jotka antavat todella mukavan säväyksen täyteläiseen makumaailmaan. Kerma tasapainottaa ja chilikastike antaa mukavasti kihelmöivää potkua.
Tämän rinnalle ei tarvita mitään krumeluureja, keitetyt perunat ja raikas vihersalaatti riittävät mainiosti.
Ohjeita on vielä odottamassa viimeistä tuunausta ennen julkaisukelpoisuutta eli päivityksiä ruokaohjepankkiin on tulossa tasaiseen tahtiin.
Eli pysykää mukana ja syökää hyvin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti