Perjantain menu noudatti samaa linjaa vappuaaton kanssa, possupihviä lisukkeilla, mutta pihvit olivat S-ryhmän Kotimaista Suomesta -sarjan pintamaustettuja pihvejä ja olivatkin todella hyviä. Mausteseoksessa ei oltu säästelty tuoreita yrttejä. Pihvin päälle siivu mozzarellaa ja kylkeen salaattia ja kyllä taas maistui.
![]() |
Possua mozzarellalla. Salaatissa kurkkua, ananasta ja omenaa.
Lisänä raejuustoa ja salaattijuustokuutioita.
|
Lauantaina syötiin kanan koipi-reisiä perus vihersalaatin kera, joten siitä ei sen enempää.
![]() |
Herkkua lautasen täydeltä! |
Sunnuntaina "ratsattiin" pakastin ja tehtiin "sitä mitä löytyy"-ruokaa. Lopputuloksena sipuliset lihapullat ja uunimakkara vihreillä lisukkeilla tietenkin.
![]() |
Juustolla kuorrutetut sipuliset lihapullat, uunimakkara, omena-viinirypäle-kurkku-jäävuorisalaatti-salaattia, tuoresalsaa ja raejuustoa. |
Lihapullien ja salsan ohjeen lisään reseptipankkiin, olivat sen verran suun muotoisia.
Näkemisiin, syökää hyvin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti