Heps taas,
pikainen ruokaohjepäivitys: muutama uusi ohje, joista pari leivontaohjeita.
Keittiöön tuli juuri uudet laitteet, liesi, jääkaappi, pakastin ja blenderi. Katsotaan mitä ne saavat aikaan kokkausinnolle. Keraaminen liesi ja kiertoilmauuni ovat ainakin osoittautuneet jo aivan loistaviksi (vertailukohtana siis 10 vuotta vanha perusliesi). Ja blenderi on joka ilta surraamassa iltapala-smoothieita. Toistaiseksi banaani-mansikka-mustikka-turkkilainen jugurtti on suosikki. Kahdelle hengelle sopiva annos on ollut 4-5 rkl turkkilaista jugurttia, 2-3 banaania, 1-2 dl mansikoita ja 0,5-1 dl mustikoita. Kaikki sekaisin blenderillä ja ääntä kohti. Namskis!
|
Gluteeniton kahvikakku |
Syntymäpäivien vuoksi tuli leivottua oikein urakalla marjapiirakkaa ja kahvikakkua ja pitkästä aikaa joutui tekemään myös gluteenittoman version. Vähän skeptisesti sitä tein, koska monesti nuo gluteenittomat eivät ole onnistuneet, mutta siitä tulikin kaikkien suosikki. Varmaan jatkossa tullaan tekemään kahvikakku aina gluteenittomana, sen verran herkkua tästä perunajauhoversiosta tuli. Ohje siis mukailtu
Liian hyvää -blogin 7 minuutin kahvikakusta, mutta vähän omalla twistillä, kuten tavallista.
|
Mehevää marjakakkua irtopohjavuokasta |
Muutama ohje on jo päässä, muttei vielä paperilla. Toinen on maailman parhaan pannupizzan ohje ja toinen taas nautapihviä, muusia ja kasviksia. Houkutukseksi kuitenkin kuvat molemmista, ohjeet sitten myöhemmin. ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti