keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Back in business!

Paljon on aikaa kulunut, mutta jos nyt kevätauringon säteillessä energiaansa tämäkin bloggari vähän aktivoituisi.
Edellisen bloggauksen ja tämän päivän välillä on ruokarintamalla tapahtunut merkittäviä muutoksia: olemme siirtyneet noudattamaan VHH-ruokavaliota. Tosin aika armeliaalla tavalla eli lähinnä karsineet turhat hiilarit pois: perunan, riisin, pastan, leivän, pullat ja karkit. Eli lihaa ja vihanneksia miljoonalla tavalla. Ja pääasiallisesti vielä kanaa ja raakoja vihanneksia. Niin ja raejuustoa, sitä kuluu nykyään 400g purkki parissa päivässä.
Reseptipankkiin lisään oman osion VHH-ohjeille, kunhan niitä nyt saa päästä siirrettyä julkaistavaan muotoon. Ainakin kielen mukanaan vievän inkivääri-kanan ohje tulee olemaan ensimmäisten joukossa.
Myös annosten kuvauksessa täytyy taas kunnostautua. Viimeiseltä parilta kuukaudelta ei löydy kuin yksi ruokakuva ja se tässä tuomaan veden kielelle. Maissipossu on siis samaa itämaista possua kuin reseptipankin ohjeessa.

Maissipossua, porkkanaraastetta, keitettyä kananmunaa, chilimarinoituja valkosipulinkysiä
ja omena-paprika-kurkku-frisee-salaattia ripauksella valkosipulikastiketta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti