keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Modernia metsästystä

Tänään oli jännä päivä, kävin pitkästä aikaa (lue: ensimmäisen kerran 15 vuoteen) Stockmannin Herkussa ja täytyy sanoa, että lihaosasto on edelleen aivan omaa luokkaansa. Tai siis lähinnä palvelutiskit, onneksi jossain vielä panostetaan henkilökohtaiseen palveluun. Jos yhdeltä ruokaosastolta löytyy kuusi eri palvelutiskiä, on palvelutaso kohdallaan. Oli omat tiskit leivälle, juustolle, leikkeleille, lämpimille annoksille, tuoreelle lihalle ja tuoreelle kalalle.
Mukaan tarttui lihamötikkä jos toinenkin, joten kohta voi olla odotettavissa taas uusia reseptejä carnivoristeille :)
Sen verran voin sanoa jo nyt, että jos poikkeatte, niin kannattaa napata leikkeletiskistä sinihomejuusto-kalkkunaleikettä leivälle. Se vei kielen mennessään ja loppui heti kesken ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti