lauantai 20. syyskuuta 2014

Syksyn makuja...

Taas on vierähtänyt luvattoman pitkä aika viime päivityksestä. Onneksi jotain uuttakin on saatu aikaan. Ruokaohjeisiin on lisätty Metsästäjän syksyinen makkarapata, joka sanalla sanoen oli taivaallista. Maistui ainakin allekirjoittaneen suussa aurinkoiselle syyspäivälle, tiedättehän ne päivät, kun ruska on kauneimmillaan ja juuri ja juuri tarkenee pelkässä villapaidassa. Ulkona muutama aste lämmintä ja aurinko paistaa. Se maku löytyi padasta pitkän (neljän tunnin) odottelun jälkeen.

Meillä on jostain syystä syöty viime viikon melkein yksinomaan joko friteerattua ruokaa, kiitos uuden hienon rasvakeittimen, tai sitten itämaista. Eilen esimerkiksi tuli syötyä itämaista soija-seesamikanaa riisillä. Ohje siitä tulee varmasti myöhemmin reseptipankkiin.

Keskellä soija-seesamikanakastike, kehällä riisiä ja
uloimpana marinoitua ja paistettua sipulia sekä hunajaporkkanoita.

Tänään (ja huomenna) tosiaan makkarapataa, jota suosittelen kyllä testaamaan.
Namnam...

Syökää hyvin ja jättäkäähän niitä kommentteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti